Skip to the content

Technologie

 

EasyOrder is een standaardoplossing die door middel van de open EasyConnect oplossing gekoppeld kan worden aan bestaande en nieuwe (ERP) systemen.

Uiteraard maakt ECi gebruik van de Cloud. De voordelen van Cloud Computing zijn talrijk. Altijd en overal toegang tot  bedrijfsgegevens, minder kosten voor hardware, software en onderhoud, flexibeler en efficiënter (samen)werken, informatie delen met derden, online back-up van belangrijke bestanden, om er maar eens een paar te noemen. Dankzij Software as a Service (SaaS) worden veel software producten tegenwoordig als Cloud dienst afgenomen. U hoeft zelf geen software aan te schaffen en te installeren, u gebruikt ze simpelweg in de Cloud. Belangrijk is de juiste SaaS-aanbieder te kiezen. Die kan u helpen uw webshop flexibel, betrouwbaar, stabiel, schaalbaar, gebruiksvriendelijk en veilig te maken en naadloos te integreren met andere systemen, zoals de eigen back-office.

Onze (ITIL) gebaseerde processen en monitoring zijn geïmplementeerd op IBM en Web-based technologie, DB2 databases en Graph databases.